fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

soferita contrasens

Poliţiştii rutieri care patrulează pe autostrăzi au constatat că zilnic, mulţi conducători auto opresc nejustificat pe banda de urgenţă, creând situaţii periculoase.

Șoferii care nu respectă legea rutieră în astfel de cazuri riscă amenzi usturătoare.Din statisticile accidentelor rutiere produse pe autostrăzi reiese că sunt frecvente cazurile în care autovehicule oprite pe banda de urgenţă au fost lovite de altele, transmite InfoTrafic Poliția Română.


Potrivit sursei citate, conducătorii auto care au provocat aceste accidente fie au fost neatenţi sau obosiţi, fie nu au observat autovehiculele oprite.


Pe banda de urgenţă pot circula doar autovehiculele cu regim prioritar care se deplasează la intervenţii sau în misiuni cu caracter de urgenţă.

Polițiștii amintesc că oprirea nejustificată sau circulaţia pe banda de urgenţă a autostrăzilor se sancţionează cu trei puncte de penalizare şi cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni (4 sau 5 puncte-amendă). Adică de la 580 de lei la 725 de lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator