fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

politia control

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat în scopul respectării regimului legal de viteză, precum și pentru prevenirea altor abateri privind circulația pe drumurile publice.

 

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 5 - 7 iulie a.c., pe D.N. 15 E60, pe raza localităților Câmpia Turzii, Luna, Viișoara și Tritenii de Jos, județul Cluj.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate 196 de persoane, au fost controlate 185 de autovehicule, fiind efectuate 135 de testări cu aparatul etilotest. Pentru abaterile de la legislația în vigoare, s-a impus aplicarea unui număr de 39 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru nerespectarea vitezei legale, 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar 15 pentru alte abateri rutiere.

Polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă determinată, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate