fbpx
Scrie un comentariu

codgalben 7iulie

Administrația Națională de Meteorologie anunță intensificări ale vântului, vijelii, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. A emis un Cod Galben care vizează și județul Cluj.

Codul Galben a intrat în vigoare azi, la ora 12.00 și va dura până la ora 18.00.

”În intervalul menționat, în vestul, centrul și nordul țării și local în zonele montane și submontane, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.”, menționează ANM.

După opra 18.00 intră în vigoare noi avertizări, de Cod Galbe și Cod Portocaliu. Zona județului Cluj va fi sub Cod Galben, de la ora 18.00 până mâine seară la ora 22.00.

”În intervalul menționat, manifestările de instabilitate atmosferică vor cuprinde și regiunile sudice și estice. Astfel, local și temporar, se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.”, anunță ANM.

cod galben portocaliu 7iulie

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator