fbpx

Icon 1 Comentariu

accident mv

Accident violent în jurul amiezii, la intrarea în localitatea Mihai Viteazu, unde două autovehicule s-au ciocnit frontal în zona intersecției DN75 cu legătura care vine de la DN1.

Conform unor informații neoficiale, șoferul autovehiculului care venea dinspre Turda înspre Mihai Viteazu a ignorat semnul de cedează trecerea existent la acea intersecție și a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul care venea dinspre Mihai Viteazu, cu intenția de a se încadra înspre legătura spre DN1 Turda-Alba Iulia. Traficul în zonă a fost blocat mai mult timp.

Nu este prima dată când se produce un astfel de accident în acea zonă. Iar asta doar din cauza faptului că șoferii sunt neatenți la indicatoarele rutiere din zona intersecției.

În zona acelei intersecții, chiar dacă pentru cei care vin dispre Turda pare că merg ”tot înainte”, semnul ”Cedează trecerea” indică o prioritate pentru cei care vin dispre legătura DN1 înspre Mihai Viteazu sau pentru cei care merg dinspre Mihai Viteazu spre legătura cu DN1.

accident mv explicatie

La fel este și pe partea cealaltă a autostrăzii, unde este o intersecție similară între drumul care vine din Turda (dispre strada 22 Decembrie 1989) și legătura cu DN1 (urcare spre Turda/coborâre dinspre Alba Iulia), unde nu au prioritate șoferii care vin dinspre Turda spre Mihai Viteazu, ci cei care coboară dinspre DN1 sau intră spre DN1.

accident mv explicatie2

Sursă foto accident: RefleqtMedia.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Jack black · 09:32 08.07.2019
    Desfiintati semnele cu drum de prioritate precum cel din turda noua si cel dinspre m viteazu! Este o tampenie sa opresti pe drumul principal. Drumul principal trebuie sa aiba intotdeauna prioritate. Vin oameni din strainatate care nu vad sau nu stiu ce inseamna semnul pt ca nu-l au in tara lor si se lovesc frontal de ala de pe drumu secundar care are prioritatea. Este o aberatie romaneasca sa dai pe principal prioritate unuia de pe un drumulet secundar!!!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator