fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

condamnari fefuit sala

Cei doi tineri care au jefuit în primăvara acestui an o sală de jocuri din Cluj-Napoca, au primit condamnări grele în prima instanță. Vă reamintim că unul dintre tineri este din Câmpia Turzii.

Cu feţele acoperite şi înarmaţi cu un cuţit şi un pistol, doi bărbaţi ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Cluj-Napoca. În scurt timp, poliţiştii clujeni i-au identificat şi depistat, în prezent fiind la sediul unităţii de poliţie, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore. 

Conform probatoriului administrat, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei. 

La data comiterii faptei, cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării. 

Citește și:

Tânăr din Câmpia Turzii, prins cu mascații, după ce a jefuit o sală de jocuri din Cluj! (VIDEO)

Conform hotărârii date în Dosarul 11124/211/2019, de pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, cei doi au primit condamnări grele pentru fapta săvârșită.

Sigheartău Mihai Alexandru a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, el fiind în stare de recidivă postexecutorie. Nierges Ioan-Cristian a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea aceleiași fapte, fiind și el în recidivă postexecutorie.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate