fbpx
Scrie un comentariu

minora viol

Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a agresat-o sexual pe fiica concubinei sale. 


Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi, miercuri, 2 iulie, despre faptul că o fată de 15 ani din comuna Vad, judeţul Cluj, ar fi fost agresată sexual de către concubinul mamei sale, faptele petrecându-se la aceeaşi dată, în locuinţa bărbatului, unde minora locuieşte împreună cu mama sa, locuinţa fiind proprietatea bărbatului.


La data de 2 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi despre faptul că o fată de 15 ani din comuna Vad, judeţul Cluj, ar fi fost agresată sexual de către concubinul mamei sale, faptele petrecându-se la aceeaşi dată, în locuinţa bărbatului, unde minora locuieşte împreună cu mama sa, locuinţa fiind proprietatea bărbatului”, informează IPJ Cluj.


În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul profitând de faptul că minora se afla în creşterea şi îngrijirea sa, a obligat-o pe minoră, prin constrângeri fizice şi morale să accepte un act sexual cu el.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator