fbpx
Scrie un comentariu

politia control 2

La data de 3 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier. Au fost avute în atenţie principalele cauze generatoare de accidente rutiere, o atenţie deosebită fiind acordată respectării regimului legal de viteză.

 

Acţiunea a vizat principala arteră de circulaţie care străbate municipiul Câmpia Turzii şi localităţile limitrofe, respectiv D.N. 15 E60, dar şi D.J. 150.

Abaterile constatate de către poliţişti ca urmare a indisciplinei participanţilor la traficul rutier au impus aplicarea a 24 de sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002. A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere şi 1 certificat de înmatriculare. Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice au mai fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată. În cadrul acţiunii au fost legitimate 66 de persoane şi au fost controlate 33 de vehicule.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator