fbpx

 
 
Scrie un comentariu

politia control 2

La data de 3 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier. Au fost avute în atenţie principalele cauze generatoare de accidente rutiere, o atenţie deosebită fiind acordată respectării regimului legal de viteză.

 

Acţiunea a vizat principala arteră de circulaţie care străbate municipiul Câmpia Turzii şi localităţile limitrofe, respectiv D.N. 15 E60, dar şi D.J. 150.

Abaterile constatate de către poliţişti ca urmare a indisciplinei participanţilor la traficul rutier au impus aplicarea a 24 de sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002. A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere şi 1 certificat de înmatriculare. Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice au mai fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată. În cadrul acţiunii au fost legitimate 66 de persoane şi au fost controlate 33 de vehicule.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate