fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

lot1 autostradăSebeș

Un oraş şi cel puțin 10 comune au rămas fără apă din cauza unei avarii produse de constructorul Autostrăzii Sebeş-Turda.


O avarie produsă miercuri de către constructorul autostrăzii Sebeş-Turda în zona Oiejdea la aducţiunea de apă DN1200(FIR II) a provocat întreruperea furnizării apei potabile în mai multe localități.


Din cauza unei avarii produse miercuri, 03.07.2019, la aducţiunea de apă DN1200(FIR II), de către constructorul Autostrăzii Sebeş-Turda în zona Oiejdea, SC APA CTTA SA ALBA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în următoarele localităţi: com. Cricău, com. Ighiu, com. Galda, com. Stremţ, Beldiu, com. Mihalţ (Obreja), com. Bucerdea Grânoasă, Cistei, com. Crăciunelu de Jos, com. Miraslău, Decea, com. Unirea, Noşlac, oraşul Ocna Mureş, cât şi abonaţii racordaţi direct la magistrală", se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a societăţii.


Potrivit SC Apa CTTA SA, durata întreruperii furnizării apei este estimată, din cauza lucrărilor „deosebit de complexe”, la circa 35 de ore, fapt care ar putea afecta şi rezervele de apă existente în rezervoarele altor localităţi inclusiv în cursul zilei de astăzi, relatează Monitorul de Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator