fbpx
Scrie un comentariu

ovidiu roja

Eliberat recent din închisoare, Ovidiu Roja s-a ales cu un nou dosar penal, de această dată pentru ultraj. Acesta ar fi agresat un polițist, fiind reținut pentru 24 de ore și prezentat în fața instanței, cu propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile, în Dosarul 6607/328/2019.

Ovidiu Roja a avut mai multe probleme privind violența, în ultimii ani. În 2012, în urma unui scandal la Talora, când s-a bătut cu niște tineri dintr-o gașcă rivală, a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare. 

În 2013 a fost din nou inculpat într-un dosar cu lovire, dar victima și-a retras ulterior plângerea. În 2014 a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj pentru șantaj, la 1 an și 6 luni de închisoare, după o plângere depusă de Cirebea Sebastian Florin.

Ultima sentință primită a fost pentru tentativă de omor, după ce și-ar fi agresat soția.

Această sentință, de închisoare cu executare, a fost pronunțată la aproape 12 luni de când Roja fusese arestat de către polițiști ca urmare a incidentului petrecut cu soția lui, Camelia, care ar fi ajuns în februarie 2016 în stare gravă la Spitalul Municipal Turda, iar ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj.

Citește și:

Ovidiu Roja a fost arestat preventiv! Dar... există semne de întrebare!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator