fbpx

Icon 3 Comentarii

video accident

A apărut o înregistrare video care a surprins momentul accidentului de la intrarea în Turda, din zona Marele Alb, produs marți după-amiază, care a avut ca urmări răsturnarea unui TIR pe DN1 Turda-Cluj, avarierea a 2 autoturisme și 2 persoane rănite.

Un TIR s-a răsturnat și a acroșat încă 2 autoturisme, care au suferit pagube însemnate. ”Două victime, conducator ansamblu de vehicule și femeie din autoturismul care a provocat a provocat accidentul”, a transmis IPJ Cluj.

Din înregistrarea video se vede că TIR-ul intra cu viteză în Turda, deși era o limitare de viteză la 50 km/h la intrarea în localitate.

Pe acest fond, un autoturism a ieșit din parcarea de la Marele Alb, cu intenția de a vira spre Cluj-Napoca, fără să se asigure corespunzător. Șoferul TIR-ului a încercat să facă o manevră de evitare, intrând pe contrasens, însă șoferul autoturismului a accelerat și el, cu intenția de a se încadra pe banda spre Cluj-Napoca. TIR-ul a lovit violent autoturismul, proiectându-l spre zona parcării, după care șoferul a făcut o manevră de a reveni pe sensul său de mers, însă TIR-ul s-a balansat și apoi s-a răsturnat.

Citește și:

Accident în zona Marele Alb la ieșire din Turda spre Cluj Napoca (Video) UPDATE

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Irelevant · 15:43 03.07.2019
  Intreb din curiozitate pentru ca ca vad ca e o practica asta.

  Ati facut urmatoarea afirmatie: "Din înregistrarea video se vede că TIR-ul intra cu viteză în Turda, deși era o limitare de viteză la 50 km/h la intrarea în localitate."


  Cum v-ati dat seama din clip ce viteza are tirul?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 15:54 03.07.2019
   Din experiență, în primul rând.

   Pentru care cei care circulă cu mijloace auto, își dau seama foarte simplu dacă vorbim de o viteză de 50 km/h sau una mult mai mare...
   Pe de altă parte, viteza TIR-ului se poate stabili destul de exact, pe baza înregistrării originale...

   Avea peste 80 km/h... cu siguranță! Dvs la cât apreciați viteza TIR-ului?!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Popescu Bogdan · 17:25 03.07.2019
    Nu prea îți dai seama din filmare dacă motivul pentru care tirul a ajuns pe sensul opus a fost mașina care ieșea din parcare. Pare că s-a dus pe sensul opus din alte cauze.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator