fbpx
Scrie un comentariu

rotary turda

Rotarienii turdeni au organizat ceremonia anuală de predare a colanului, adică schimbarea preşedinţilor alături de reprezentanţii Rotaract.

Vineri 28 iunie, Kirsch Mangu Simona a predat însemnele de preşedinte al rotarienilor turdeni succesorului său, Oltean Daniel. Acesta va conduce clubul în anul rotarian 2019-2020, a cărui deviză este “Rotary, conectează lumea”. 

Ceremonia s-a desfăşurat în comun cu cea a tinerilor de la Club Rotaract Turda, unde Zahan Georgiana a predat mandatul de preşedinte către Pop Roxana, succesoarea sa în această funcţie.

Ex-preşedintele Rotary Club Turda, Kirsch Mangu Simona, a prezentat colegilor şi invitaților un raport al mandatului său , un an bogat în proiecte, finalizate sau continuate şi în noi iniţiative. De asemenea, Zahan Georgiana a prezentat si ea proiectele Rotaract Turda, proiecte care dovedesc că “tinerii pot demonstra prin creativitate, implicare şi efervescenţă, că voluntariatul social produce într-adevăr efecte la nivelul comunităţii”.

Oltean Daniel s-a angajat să asigure continuitatea proiectelor pe care clubul turdean le desfășoară pe plan umanitar și social.

Înfiinţat în anul 2005, Clubul Rotary Turda a desfăşurat o activitate intensă şi susţinută prin proiecte derulate atât pe plan local, cât la nivel naţional.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator