fbpx

 
 
Scrie un comentariu

rotary turda

Rotarienii turdeni au organizat ceremonia anuală de predare a colanului, adică schimbarea preşedinţilor alături de reprezentanţii Rotaract.

Vineri 28 iunie, Kirsch Mangu Simona a predat însemnele de preşedinte al rotarienilor turdeni succesorului său, Oltean Daniel. Acesta va conduce clubul în anul rotarian 2019-2020, a cărui deviză este “Rotary, conectează lumea”. 

Ceremonia s-a desfăşurat în comun cu cea a tinerilor de la Club Rotaract Turda, unde Zahan Georgiana a predat mandatul de preşedinte către Pop Roxana, succesoarea sa în această funcţie.

Ex-preşedintele Rotary Club Turda, Kirsch Mangu Simona, a prezentat colegilor şi invitaților un raport al mandatului său , un an bogat în proiecte, finalizate sau continuate şi în noi iniţiative. De asemenea, Zahan Georgiana a prezentat si ea proiectele Rotaract Turda, proiecte care dovedesc că “tinerii pot demonstra prin creativitate, implicare şi efervescenţă, că voluntariatul social produce într-adevăr efecte la nivelul comunităţii”.

Oltean Daniel s-a angajat să asigure continuitatea proiectelor pe care clubul turdean le desfășoară pe plan umanitar și social.

Înfiinţat în anul 2005, Clubul Rotary Turda a desfăşurat o activitate intensă şi susţinută prin proiecte derulate atât pe plan local, cât la nivel naţional.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate