fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

radar pistol copaceni

O grămadă de șoferi au căzut azi după-amiază în plasa polițiștilor rutieri din Turda, care s-au poziționat cu pistolul-radar, într-un autoturism fără semne specifice, chiar pe banda de intrare spre drumul din satul Copăceni!

Cum niciun șofer nu se aștepta ca polițiștii rutieri să se poziționeze în acel loc (erau cu un Logan albastru închis, care simula că intră înspre Copăceni), iar cei care urcau spre Cluj nu au semnalizat, semnele nefiind vizibile din pricina delimitatoarelor de sens din beton dar și a faptului că mulți nu și-au dat seama că era vorba de o mașină a Poliției oprită intenționat, numărul de șoferi care au căzut victime a fost impresionant.

În zonă se poate circula cu 70 km/h, dar autoturismele au viteză mai mare, mai ales că își continuă coborârea de pe Dăbăgău.

"I-au prins la grămadă. Majoritatea care au trecut prin zonă nu se așteptau ca radarul-pistol să fie poziționat chiar pe drum. I-au păcălit pe toți, mai ales că erau intr-o mașină neinscripționată. Nici nu știu ce să zic... Oare au voie să stea chiar pe drum?!", ne-a declarat un șofer.

TurdaNews a avertizat că în acest weekend toate radarele disponibile vor fi pe drumuri.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator