fbpx

Icon 2 Comentarii

baghera arestpreventiv

Sorin Sergiu Scob - zis Baghera, care a fost condamnat recent la 5 ani de închisoare, ar fi fost agresat în penitenciar! S-ar putea ca ”atacul” să fi fost comandat chiar de la Câmpia Turzii!

 

”Din cate se pare, Baghera nu este in relatii prea bune cu lumea interlopa din Campia Turzii si s-ar putea ca atacul asupra lui sa fi fost comandat chiar de la Campia Turzii.

Informatiile nu au fost confirmate in mod oficial, nici de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si nici de familia lui Scrob”, menționează RefleqtMedia.

Sorin Sergiu Scrob, zis ”Baghera”, a fost condamnat recent de Tribunalul Cluj la 5 ani de închisoare cu executare! El a fost acuzat de 1049 de vânzare de etnobotanice! Era supranumit ”Lordul drogurilor”și își vindea produsele în Câmpia Turzii. ”Drogul Zombie” a făcut ravagii printre consumatorii din zonă, TurdaNews demarând o campanie cu materiale video prin care am încercat să arătăm amploarea fenomenului. Ulterior, Sorin Sergiu Scrob a fost arestat cu mascații.

Citește și:

Pedeapsă record pentru trafic cu etnobotanice! A primit-o ”Baghera”, cel supranumit în zona Turzii - ”Lordul drogurilor”!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    MIRCEA · 23:37 29.06.2019
    ,,ar fi fost agresat''...,,S-ar putea ca ”atacul”''.....,,nu este in relatii prea bune cu lumea interlopa din Campia Turzii''...ce lume interlopa dinCampia Turzii????''...UN NUME....CEVA....?...ORICUM TOTI CEI CE SE OCUPA CU DRODURI SA STIE CA VOR AJUNGE LA PUSCARIEEEEE....PUNCT.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    MIRCEA · 23:41 29.06.2019
    DROGURI...NU DRODURI.....SCUZE... 7598e
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator