fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

copil andrei

Andrei - băiatul nimănui, copilul abandonat în Spitalul din Câmpia Turzii, acum 6 luni, pe vremea când avea 11 luni, are o nouă viață! Sute de persoane și-au dorit să-l înfieze, iar zeci de mii de oameni i-au citit povestea!

 

”Din informațiile pe care le-am primit, acesta locuiește ALĂTURI DE MĂMICA LUI, în Zalău, județul Sălaj, orașul de baștină al mamei sale.

După ce a fost preluat de la Spitalul din Câmpia Turzii, ANDREI, băiatul DIN CÂMPIA TURZII, a fost transferat la un locaș de ocrotire a minorilor al DGASPC Cluj.

Între timp, mama lui a dat naștere unui alt frățior, la Spitalul Municipal Turda, însă și aceasta a fost inclusă într-un program de protecție.

Actualmente, Andrei, alături de frățiorul său și mama lui locuiesc în Zalău”, a anunțat RefleqtMedia.

Iată mesajul lansat la acea vreme:

”M-am născut acum 11 lunițe într-o familie fără posibilități din Viișoara.

Firește, nu știu să scriu, dar l-am rugat pe nenea editoru’ să-mi spună povestea pentru ca voi, cei care mă puteți ajuta, să vedeți problema prin ochișorii mei de copil.

Oficial, mă cheamă Ferdinand Zsigmond, iar părinții mei mai au trei copii. Din acest motiv, tatăl meu refuză să mă ia acasă, iar mama mea, chiar dacă ar vrea să mă ia, nu poate, pentru că este la spital la Turda, unde mai naște un frățior.

Mama are 19 ani și pe mine m-au abandonat… am rămas singur pe lume de o săptămână, însă … mie îmi place să fiu vesel, să mă joc, iar Laura și Anca și toate asistentele și infirmierele de la Pediatrie din Spitalul Câmpia Turzii, mă îngrijesc, mă iubesc, îmi dau să pap, mă culcă și mă schimbă atunci când lăpticul și păpica ies din mine și fac căcuță.

Voi, oameni mari care-mi citiți gândurile, nu puteți să-mi trimiteți un scăunel pentru mâncare? Un scăunel m-ar ajuta taaaare mult să pot să învăț să pap singurel, mai ales acum, când sunt pe cale de a fi dat spre adopție… da – voi ajunge într-un leagăn de copii, apoi … poate … dacă se îndură Dumnezeu și de inimioara mea mică și veselă, voi fi adoptat de o familie care va avea mai mulți bani și mai multe jucării decât părinții mei naturali.

Până una alta, voi – care mă puteți ajuta – mă găsiți la Secția de Pediatrie, a Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii și dacă-mi aduceți și niște hăinuțe mici, v-aș fi tare recunoscător, că hăinuțele astea deja îmi rămân mici.

Vă mulțumesc din suflețelul meu mic, Andrei – băiatul nimănui”, este mesajul transmis.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate