fbpx
Scrie un comentariu

gasit barbat inecat

Pompierii de la Detașamentul din Turda au intervenit azi cu o barcă, pentru a recupera trupul neînsuflețit al unei persoane, din râul Arieș.

Un om a anunțat că a văzut un trup, care părea omenesc, într-o vâltoare, aproape de ieșirea Arieșului din Turda, la o distanță de circa 4 kilometri de podul din apropierea sensului giratoriu, de unde s-a aruncat un tânăr în apă, duminică seara.

Pompierii au scos din apă un bărbat care prezenta rigiditate cadaverică și care a fost predat IML, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negrești-Oaș, Judetul Satu Mare , care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat in Raul Arieș, din municipiul Turda, judetul Cluj. Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața  locului pentru a începe căutările în zona unde s-a anunțat evenimentul. Revenim cu detalii“, au transmis duminică seara reprezentanții IPJ Cluj.

”Două autospeciale de pompieri și o barcă s-au deplasat pentru a începe căutările la luciul apei în zona unde s-a anunțat evenimentul. Căutările au fost începute din trei puncte diferite situate în zona podului și în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde ar fi fost posibil să fie purtata de curent”, spuneau cei de la ISU Cluj.

Ulterior, deși l-au căutat zile în șir, nu au reușit să-l găsească pe tânărul înecat în Arieș.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator