fbpx
Scrie un comentariu

copaci rupti

Mai mulți copaci din Turda și Câmpia Turzii au cedat în urma rafalelor de vânt foarte puternice care s-au abătut asupra zonei și s-au rupt! În județul Cluj a fost Cod Roșu de de vijelie puternică, grindină de mari dimensiuni și averse torențiale!

Chiar dacă în zona noastră a fost doar o margine a furtunii, mai mulți copaci s-au rupt. Cititorii noștri ne-au trimis poze din Turda - Strada Basarabiei și din Câmpia Turzii - strada Avram iancu, zona Blocuri și Parcul Berc.

Reprezentanții ISU Cluj au intervenit la Dej și la Cluj-Napoca, unde vântul a creat diverse probleme.

Deocamdată, nu se cunosc eventualele pagube din zona Turda - Câmpia Turzii.

UPDATE:

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a confirmat pe contul său de Facebook problemele de la Câmpia Turzii.

”Furia naturii s-a abătut din nou asupra orașului nostru. Am intervenit alături de echipele de la Poliția locală și Domeniul Public pentru remedierea situațiilor neplăcute create în oraș. Multumesc băieți pentru implicare.”, a spus Dorin Lojigan.

UPDATE 2:

De asemenea, Poliția Locală Câmpia Turzii a făcut un apel către cetățeni, să fie atenție la eventualele deplasări prin parcul Berc.

În urma furtunii ce s-a abătut asupra municipiului Câmpia Turzii și a pagubelor produse de aceasta, echipele operative ale Poliției Locale și Domeniului Public se află la fața locului pentru a înlătura în cel mai scurt timp efectele acesteia.

Rugăm cetățenii, pe cât posibil, să evite zonele afectate, precum Parcul Municipal, zonele cu copaci mari, deoarece există pericolul să fie crengi rupte, care pot cădea în orice moment și să anunțe pe telefonul Dispeceratului Poliției Locale (☎️ 0264.991) orice posibile probleme în următoarele ore, care sunt încă sub incidenta codului portocaliu de fenomene meteo extreme.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator