fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

tdr amanare

Din motive independente de vointa organizatorilor, evenimentul Transilvania Drag Race, ce urma sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana (29 – 30 iunie) va fi amanat pentru data de 7-8 SEPTEMBRIE 2019. 


Dupa cum se poate vedea si in pozele de mai jos, conditiile pentru o buna desfasurare a evenimenului si in deplina siguranta sunt precare. 
Speram sa intelegeti ca siguranta e pe primul loc si in situatia prezentata si in care se afla la momentul de fata zona de desfasurare a evenimentului, riscurile sunt mult prea mari.


Din cauza amplasarii structurilor metalice exact pe calea de acces de pe DN15 (cale destinata atat participantilor cat si publicului), intrarea publicului pe langa aceste structuri ridica o problema imensa legata de siguranta acestora. 


Zona are nevoie de o pregatire de minim 40 zile, pentru a indeplini conditiile de siguranta. Hotararea s-a luat impreuna cu Ministerul Afacerilor Interne, reprezentantii firmei ce construieste viitoarea autostrada spre Targu Mures si reprezentantii D.R.D.P. din teritoriu.


Va multumim pentru intelegere, suntem constienti ca evenimentul este mult asteptat, dar SIGURANTA VOASTRA ESTE PE PRIMUL PLAN!
Ne vedem in 7-8 Septembrie!, transmit organizatorii evenimentului

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator