marian morar
m install
nello construct

VIDEO – Un bărbat s-a aruncat în Arieș, de pe pod! Pompierii au început căutările (UPDATE)

zamblau eugen

O persoană a căzut de pe podul peste Arieș, din apropierea străzii Ștefan cel Mare.

Reprezentanții ISU au declarat: „Un apel de urgență a anunțat că un bărbat a căzut de pe podul din apropierea străzii Ștefan cel Mare din municipiul Turda, în râul Arieș. Două autospeciale de pompieri și o barcă s-au deplasat pentru a începe căutările la luciul apei în zona unde s-a anunțat evenimentul. Căutările au fost începute din trei puncte diferite situate în zona podului și în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde ar fi fost posibil să fie purtata de curent. Concomitent se verifică informațiile primite prin apelul de urgență cu sprijinul echipajelor de poliție.”

UPDATE:

“Azi , în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negrești-Oaș, Judetul Satu Mare , care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat in Raul Arieș, din municipiul Turda, judetul Cluj. Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața  locului pentru a începe căutările în zona unde s-a anunțat evenimentul. Revenim cu detalii“, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

UPDATE (22:20): Căutările continuă și în acest moment. S-au efectuat căutări pe toată suprafața râului din apropierea podului. Râul are o adâncime mică în zonă și s-a putut căuta de la suprafață și de la mal de către pompieri. Căutările vor înceta odată cu lăsarea întunericului și se vor relua mâine de dimineață”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE (08:45): „Căutările s-au reluat la ora 8, cu același forțe și mijloace care au fost implicate și ieri”, transmit reprezentanții ISU.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2