fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

aries colaj

O persoană a căzut de pe podul peste Arieș, din apropierea străzii Ștefan cel Mare.

Reprezentanții ISU au declarat: „Un apel de urgență a anunțat că un bărbat a căzut de pe podul din apropierea străzii Ștefan cel Mare din municipiul Turda, în râul Arieș. Două autospeciale de pompieri și o barcă s-au deplasat pentru a începe căutările la luciul apei în zona unde s-a anunțat evenimentul. Căutările au fost începute din trei puncte diferite situate în zona podului și în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde ar fi fost posibil să fie purtata de curent. Concomitent se verifică informațiile primite prin apelul de urgență cu sprijinul echipajelor de poliție.”

UPDATE:

“Azi , în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negrești-Oaș, Judetul Satu Mare , care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat in Raul Arieș, din municipiul Turda, judetul Cluj. Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața  locului pentru a începe căutările în zona unde s-a anunțat evenimentul. Revenim cu detalii“, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

UPDATE (22:20): Căutările continuă și în acest moment. S-au efectuat căutări pe toată suprafața râului din apropierea podului. Râul are o adâncime mică în zonă și s-a putut căuta de la suprafață și de la mal de către pompieri. Căutările vor înceta odată cu lăsarea întunericului și se vor relua mâine de dimineață”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE (08:45): „Căutările s-au reluat la ora 8, cu același forțe și mijloace care au fost implicate și ieri”, transmit reprezentanții ISU.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator