fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

rotary ct 21

Clubul Rotary Câmpia Turzii va avea un nou președinte, de la 1 iulie 2019, dată care coincide cu trecerea în noul an rotarian. Fostul președinte, Sorin Moldovan, a predat colanul și însemnele organizației către noul președinte, Adrian Toth, în cadrul unui eveniment organizat la Restaurant Liador din localitate.

 

În cadrul aceluiași eveniment, fostul președinte Sorin Moldovan (care deține societatea Viamso) a acordat unele distincții colegilor din club, fiind recompensat și el, la rândul lui, de unele disticții primite, pentru anul rotarian în care s-a aflat la conducerea clubului Rotary Câmpia Turzii. În cadrul anului rotarian 2018/2019, rotarienii din Câmpia Turzii s-au implicat în mai multe proiecte de susținere a activităților sociale, de tineret, sportive sau în care au recompensat excelența.

Noul președinte al Rotary Câmpia Turzii, Adrian Toth, și-a prezentat și echipa cu care va lucra: Cosmin Câmpian - vicepreședinte, Mihai Pop - trezorier, Alex Pascu - secretar.

Dacă anul rotarian 2018/2019 a avut ca motto ”Be the inspiration”, noul an rotarian 2019/2020 și-a propus ca motto-ul să fie ”Rotary connects the World”.

Vezi mai jos un videoreportaj realizat cu ocazia acestui eveniment:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator