fbpx

Icon Scrie un comentariu

perchezitii drogs

18 persoane au fost arestate, fiind descoperit un laborator de droguri şi două plantaţii de canabis după ce procurorii DIICOT au destructurat o grupare care ar fi importat droguri din China în Olanda, prin România.


O mega-rețea de trafic de droguri a fost destructurată de DIICOT. 


O gruparea care ar fi importat din China în Olanda, prin România, sub acoperirea unor importuri de mărfuri legale, precursori şi pre-precursori de droguri de mare risc (Ecstasy şi amfetamină) a fost destructurată în urma cooperării dintre poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate români, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cu autorităţile din Olanda, Belgia şi Germania, sub egida Europol. Au fost arestate 18 persoane şi a fost descoperit un laborator de droguri şi două plantaţii de canabis.

"În luna septembrie 2018, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au deschis o investigaţie cu privire la o grupare infracţională ce ar fi importat din China, sub acoperirea unor importuri de mărfuri legale, cantităţi de ordinul tonelor de precursori şi pre-precursori de droguri de mare risc (Ecstasy şi amfetamină), care erau ulterior transportate în Germania şi Olanda în scopul producerii droguri", se arată într-un comuniat remis presei. 


Astfel, autorităţile din Germania au arestat 2 bărbaţi de cetăţenie olandeză, iar autorităţile din Olanda au arestat un cetăţean român, unul dintre coordonatorii grupării din România. La data de 10 ianuarie 2019, în România, au fost efectuate 9 percheziţii domiciliare la sediile firmelor implicate în activitatea infracţională, precum şi la locuinţele membrilor grupării, pe raza municipiilor Dej şi Cluj-Napoca, iar 5 persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Structura Centrală, pentru a fi audiate în cauză.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator