fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ploicuvant

Meteorologii ANM prognozează umiditate excesivă după ploile puternice din ultima perioadă care fac aerul irespirabil şi furtuni violente în toată ţara. 


Meteorologii anunţă până pe 30 iunie vreme deosebit de instabilă. Ploile torenţiale, vijeliile şi grindina vor face prăpăd în România.


31 de grade în Transilvania


Temperatura aerului va scădea uşor, de la o medie regională de 30 de grade în prima zi a intervalului de prognoză, până spre 28 de grade, în data de 18 iunie. Ulterior acestei date şi până spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile termice nu vor fi semnificative, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse, în medie, între 28 şi 31 de gade, iar cele mai ridicate valori se estimează a se înregistra în data de 26 iunie.

 Media regională a temperaturilor minime, până în data de 26 iunie, nu va avea variaţii importante şi se va situa în jurul a 15 grade, apoi va scădea uşor, până spre 13…14 grade. Probabilitatea de apariţie a manifestărilor specifice instabilităţii atmosferice va fi ridicată pe aproape tot parcursul intervalului de prognoză.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate