fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

vremea iunie2

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis că ploile torenţiale, vântul şi grindina se vor manifesta în toată ţara, până vineri. Meteorologii au emis cod galben care vizează manifestări de instabilitate atmosferică.


Interval de valabilitate: 20 iunie, ora 10 – 21 iunie, ora 23. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică

 

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Disconfortul termic se va menține ridicat în orele amiezii, cu precădere în zonele de câmpie, iar pe arii restrânse indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități.

COD GALBEN


Interval de valabilitate: 20 iunie, ora 12 – 20 iunie, ora 23


Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată


În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Moldova, în vestul Dobrogei și local în Muntenia și Transilvania, precum și în zonele montane și submontane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator