fbpx

1 Comentariu

jandarm fals

Bărbatul purta îmbrăcăminte asemănătoare ţinutei specifice jandarmeriei: jachetă bleumarin, vestă neagră inscripţionată, de care era ataşată o lanternă, centură.

Acesta purta bocanci militari şi o şapcă neagră cu emblema României. Avea asupra sa şi un telefon mobil la vedere, de care erau conectate câteva fire. 
Existau înregistrate plângeri din partea unor cetăţeni cu privire la un bărbat având vârsta de aproximativ 30 de ani care susţinea că ar fi jandarm. Acesta îi legitima, după care le pretindea sume de bani.


Plutonier major Bogdan Păun din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, l-a observat pe bărbatul care corespundea semnalmentelor unei persoane despre care se cunoştea că folosea o identitate falsă, pretinzându-se jandarm. 


Jandarmul a pornit în urmărirea acestuia, l-a abordat, după care s-a legitimat, spunându-i că ar părea suspect. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unităţii, în vederea trimiterii unui echipaj. 


După sosirea echipajului, persoana a fost condusă la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor, informează Jandarmeria.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Liviu · 17:18 20.06.2019
    In ce lume traim; până si jandarmii sunt fake! :)))
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator