fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

pedofila

Asistenta socială din Cluj acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani, pe tot parcursul anului 2017, a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare şi va trebui să muncească două luni într-o primărie. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Cluj a condamnat-o la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pe asistenta socială din comuna Aiton, judeţul Cluj, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 12 ani pe tot parcursul anului 2017, decizia fiind definitivă. Potrivit sentinţei Curţii de Apel Cluj, magistraţii au stabilit pentru femeie un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi o obligă ca pe durata acestuia să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj şi să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, relatează Mediafax.

„Admite apelul declarat de inculpata MMM împotriva sentinţei penale nr. 118/20 martie 2019 pronunţată de Judecătoria Turda. Reduce pedeapsa aplicată inculpatei MMM pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor de la 3 ani închisoare la 2 ani şi 6 luni închisoare şi dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare. Instanţa stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă. Decizia este definitivă”, se arată în sentinţă.

>De asemenea, magistraţii Curţii de Apel Cluj au impus femeii să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. „Instanţa dispune ca pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Aiton sau în cadrul Primăriei comunei Tureni, pe o perioadă de 60 de zile”, se mai arată în postarea Curţii de Apel Cluj.

Moldovan Maria Marinela (35 ani) a primit și interdicția ”de a fi aleasă în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a comunica cu persoana vătămată C. Bogdan Daniel sau cu membri de familie ai acesteia ori de a se apropia de aceştia, pe o perioadă de 5 ani”.

Potrivit anchetatorilor, cei doi erau vecini și s-au văzut în dese rânduri. Moldovan Maria Marinela este de profesie sociolog și a lucrat la un centru din Cluj-Napoca. Au fost martori care au menționat că i-au văzut pe cei doi sărutându-se, iar un copil a declarat, în prezența părinților, că i-a văzut pe cei doi întreținând relații sexuale. De altfel, băiețelul ademenit de pedofila din Aiton a încercat să aplice unele poziții sexuale, învățate cu partenera sa mult mai mare, cu o colegă de la școală. Minorul ar fi povestit psihologului modul cum se întâlneau, dar și modul în care pedofila iniția raporturile sexuale.

Citește și: 

Pedofila din Aiton, condamnată la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare!

Nu mai puțin de 15 dosare penale au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Turda, pentru acuzația de ”act sexual cu un minor (art.220 NCP)”, începând cu anul 2015. TurdaNews vă prezintă toți făptașii, dar și pesepsele care s-au dat până acum! Cea mai grea pedeapsă a primit-o singura femeie acuzată de ”act sexual cu un minor”, însă la apel aceasta a reușit să transforme pedeapsa într-una cu suspendare! Majoritatea condamnărilor sunt cu suspendare!

Citește și:

15 cazuri de SEX CU UN MINOR, înregistrate la Turda, din 2015 și până acum!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator