fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

perchezitii

Poliţiştii din Bucureşti pun în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Ilfov, Cluj şi Teleorman, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor.


Conform datelor și probelor administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2012-2014, bănuiții, administratori ai mai multor societăţi comerciale, au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de circa 11.700.000 de lei, documentele justificative în cauză fiind emise de entităţi comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăţi de tip „fantomă”.


Ulterior, cei în cauză ar fi transferat suma de aproximativ 8.600.000 de lei în conturile societăţilor respective, în scopul disimulării originii ilicite a acesteia şi crearea unei aparenţe de legalitate a tranzacţiilor efectuate, în final sumele de bani fiind retrase în numerar de la bancomate sau de la ghişeul băncilor.


Astfe, prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 3.500.000 de lei, iar suma supusă procesului de spălare a banilor este estimată la 8.600.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5, transmit polițiștii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator