fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

vremea furtuna

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare de tip „cod galben”.

 

Codul galben va intra în vigoare la ora 12:00 și va expira la ora 23:00. Sunt așteptate „manifestări de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate.”

„În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, cea mai mare parte a Munteniei și local în Oltenia și Dobrogea vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.”, transmite ANM.

După expirarea codului galben va rămâne în vigoare o informarea meteo de vreme rea, care va fi valabilă până mâine, la ora 23:00.

„Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator