fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

cnair drum

În data de 12.06.2019, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj a publicat pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică pentru elaborarea Studiului de fezabilitate și întocmirea Proiectului pentru Autorizarea Lucrărilor la Obiectivul Drum Expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 (Turda) si Varianta de Ocolire Cluj Est (V.O.C.E).

 

Termenul limita de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 11.07.2019.

Valoarea estimată a contractului este 2.537.459,93 lei fara TVA. Drumul expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 (Turda ) si Varianta de ocolire Cluj-Est, va asigura legătura intre 2 căi principale de transport din județul Cluj aflate în administrarea CNAIR. 

Scopul acestui proiect este realizarea unei căi de comunicații rapide, care să scurteze timpii de parcurs între municipiul Turda, respectiv Autostrazile A10 si A3 si zona metropolitana Cluj-Napoca.

Serviciile aferente acestei proceduri de achizitie sunt: 

- Elaborarea Studiului de fezabilitate final (inclusiv a studiilor, analizelor si obtinerea avizelor,acordurilor necesare) 

- Intocmirea documentatiei si obtinerea Autorizatiei de Construire, 

- Asistenta acordata Beneficiarului pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica a lucrarilor ce urmeaza a fi executate in baza proiectului intocmit de catre Prestator . 

- Asistenta acordata Beneficiarului in elaborarea si sustinerea aplicatiei de finantare pana la aprobarea acesteia, elaborarea Proiectului pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire.

Durata de prestare a serviciilor ce fac obiectul prezentului contract este de 640 zile calendaristice, structurată in 3 etape, astfel:

Etapa 1 -Elaborarea Studiului de Fezabilitate: 400 zile calendaristice, calculata de la data Ordinului de începere pentru etapa I, emis de către Achizitor.

Etapa 2:- Elaborarea Proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (Autorizatie de Construire): 60 zile calendaristice de la ordinul de începere pentru etapa II, emis de către Achizitor

Etapa 3: Asistenta Tehnica: 180 zile de la ordinul de începere pentru etapa 3, emis de către Achizitor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator