fbpx
Scrie un comentariu

nod Sebeș

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publica noi imagini video cu nodul rutier Sebeș, parte din lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Asocierea Impresa Pizzarotti & C SPA Pomponio Constructii SRL.

Săptămâna trecută, Asociația Pro Infrastructura (API) au publicat, la rândul său, imagini 360 de grade, dar și video, de la mare înălțime nodul rutier Sebeș.

"Am explicat de nenumărate ori de ce tronsonul de 17 km de la Sebeș la Alba Iulia Nord nu va fi gata în 2019, în ciuda promisiunilor fanteziste ale autorităților făcute la început de an.  Insistăm de mai bine de jumătate de an ca antreprenorul general (Impresa Pizzarotti) și oficialii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să găsească soluțiile tehnice și birocratice necesare deschiderii parțiale a circulației în 2019 pe aproximativ 8 km între Lancrăm și Alba Iulia Sud, pe bretelele scurte din nodul Sebeș, scutind șoferii de traficul infernal dintre cele două orașe. Din păcate, și această cerință a fost ignorată de CNAIR și constructor. Așa că trebuie să mai așteptăm, bară la bară, până vine 2020 și mai discutăm apoi...", arătau reprezentanții API. 

Între timp este liniște și pace pe lotul II, al autostrăzii A 10, Sebeș-Turda, în punctul unde va exista o supratraversare care va face legătura între Teiuș și Căpud.

Marți, în zona respectivă, pe o bună porțiune din viitoarea autostradă, nu se putea observa nici un utilaj sau o echipă de muncitori care să lucreze, în condițiile în care, termenul estimat de finalizare al lucrărilor este decembrie 2019.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator