fbpx
Scrie un comentariu

tanara batută

Polițiștii din Sălciua îl cercetează pe un bărbat din comună, pentru violență în familie, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fiica. 


Față de acesta a fost emis și un ordin provizoriu de protecție, iar polițiștii i-au ridicat cele două arme de vânătoare deținute în mod legal.


Potrivit alba24.ro, polițiștii Postului de Poliție Sălciua au fost sesizați de o tânără în vârstă de 24 de ani, din localitatea Sălciua de Jos, cu privire la faptul că, duminică, tatăl său a agresat-o.


În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, duminică seara, bărbatul în vârstă de 52 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii avute cu fiica sa, ar fi lovit-o peste cap și umeri și ar fi tras-o de păr.


Polițiștii îl cercetează pentru violență în familie, iar pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus interdicția de a se apropia de fiica sa, la o distanță mai mică de 5 metri precum și predarea celor două arme de vânătoare, deținute în mod legal.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator