fbpx

Icon Scrie un comentariu

tanara batută

Polițiștii din Sălciua îl cercetează pe un bărbat din comună, pentru violență în familie, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fiica. 


Față de acesta a fost emis și un ordin provizoriu de protecție, iar polițiștii i-au ridicat cele două arme de vânătoare deținute în mod legal.


Potrivit alba24.ro, polițiștii Postului de Poliție Sălciua au fost sesizați de o tânără în vârstă de 24 de ani, din localitatea Sălciua de Jos, cu privire la faptul că, duminică, tatăl său a agresat-o.


În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, duminică seara, bărbatul în vârstă de 52 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii avute cu fiica sa, ar fi lovit-o peste cap și umeri și ar fi tras-o de păr.


Polițiștii îl cercetează pentru violență în familie, iar pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus interdicția de a se apropia de fiica sa, la o distanță mai mică de 5 metri precum și predarea celor două arme de vânătoare, deținute în mod legal.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator