fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

bani cros

În urma crosului caritabil desfășurat în luna mai la Turda s-au adunat 7.500 de lei bani destinați copiilor și persoanelor cu nevoi speciale.

 

Peste 200 de copii și adulți, tineri și vârstnici au luat startul în cadrul crosului umanitar desfășurat în centrul Turzii.

Ajuns la cea de-a treia ediție, crosul umanitar a fost organizat și în acest an de către Asociația Camera de Sus Turda în parteneriat cu Primăria Municipiului sub sloganul „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”.

Banii adunați în urma crosului umanitar, proveniți din taxele de participare și sponsorizări, vor contribui la amenajarea unui traseu terapeutic multisenzorial lângă clădirea centrului Sf. Irina, la lucrări de reparații și reamenajare a parcului pentru copiii cu dizabilități din curtea centrului Sf. Irina și vor acoperi bugetul necesar pentru ca sportivii clubului Oameni pentru Oameni să poată participa la concursurile naționale destinate persoanelor cu handicap în acest an.

 

Prin generozitatea voastră, copiii cu handicap din cadrul Centrului Sf. Irina vor beneficia de terapie pe un traseu multisenzorial nou, construit în curtea centrului, iar sportivii cu handicap din cadrul Clubului Oameni pentru oameni vor participa la toate concursurile de profil din acest an.

 

Alergători, participanți, parteneri și sponsori, vă mulțumim! Targetul a fost atins pentru ambele cauze. Împreună facem lucrurile să se întâmple!” transmit reprezentanții asociației Camera de Sus.

ghita sav

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator