fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

emanuel ungureanu usr

Emanuel Ungureanu este inițiatorul proiectului de lege ce interzice vânzarea țigărilor în supermarketuri și reclamele la țigări. 

 „Am început ofensiva totală împotriva industriei care promovează OTRAVA tutunului!!!


Este datoria mea ca demnitar al statului român și membru al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților să promovez politici care să ne protejeze copiii de acele boli evitabile care ne smulg de lângă noi persoanele dragi, prea timpuriu.
Invit colegii mei din Parlamentul României, indiferent de orientarea politică, să semneze până luni acest proiect de lege care ne protejează mai bine în fața agresivității fără precedent a industriei tutunului. Vă mulțumesc!” transmite Ungureanu


Proiectul de lege a venit din partea societății civile, nefiind inițiat de USR, ci asumat de parlamentarii Uniunii, a adăugat Emanuel Ungureanu, care mai spune că termenul până la care se strâng semnături pentru depunerea proiectului este joi, 13 iunie.


În vara anului trecut, Emanuel Ungureanu a criticat găzduirea, de către Parlamentul României, a evenimentului Harm Reduction Forum, organizat de Intact Media Group și moderat de Alessandra Stoicescu, unde pe lista invitaților s-au aflat, alături de șefii celor mai importante companii producăroare de țigări, și ministrul Sorina Pintea și președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu. Emanuel Ungureanu a acuzat atunci că producătorii de tutun "își fac lobby în Parlamentul României" informează hotnews.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator