fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

lot1 autostrada Sebeș Turda

Asociația Pro Infrastructura (API) a publicat imagini 360 de grade, dar și video, de la mare înălțime nodul rutier Sebeș, parte din lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. 


Specialiștii apreciază că tronsonul de 17 km de la Sebeș la Alba Iulia Nord nu va fi gata în 2019, „în ciuda promisiunilor fanteziste ale autorităților făcute la început de an”.


"Am explicat de nenumărate ori de ce tronsonul de 17 km de la Sebeș la Alba Iulia Nord nu va fi gata în 2019, în ciuda promisiunilor fanteziste ale autorităților făcute la început de an.


nsistăm de mai bine de jumătate de an ca antreprenorul general (Impresa Pizzarotti) și oficialii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să găsească soluțiile tehnice și birocratice necesare deschiderii parțiale a circulației în 2019 pe aproximativ 8 km între Lancrăm și Alba Iulia Sud, pe bretelele scurte din nodul Sebeș, scutind șoferii de traficul infernal dintre cele două orașe.


Din păcate, și această cerință a fost ignorată de CNAIR și constructor. Așa că trebuie să mai așteptăm, bară la bară, până vine 2020 și mai discutăm apoi...", spun reprezentanții API.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator