fbpx

1 Comentariu

fetita gasita

Polițiștii locali din Municipiul Câmpia Turzii și-au făcut datoria încă o dată cu mult profesionalism și devotament, însă având în vedere experienţa acestora, putem considera că astfel de acțiuni ţin de normalul cotidian.Cu adevărat senzațional este rezultatul la care se ajunge atunci când se îmbină acest profesionalism cu un tot mai prezent spirit civic din partea cetățenilor noștri, care zi de zi ne apelează cu diferite probleme din urbea noastră.

În acest mod a fost posibilă ducerea, în cel mai scurt timp și în deplină siguranță, în brațele părinților ei, a unei fetițe de doar trei anișori, pierdută din vedere într-unul din parcurile din zona centrală.

Dintr-o clipă de neatenție fetița s-a îndepărtat de lângă părinți și a rătăcit pe străzile orașului, ca apoi să fie observată de vânzătoarele unui magazin comercial din centrul orașului, care au solicitat ajutorul echipajului de Poliție Locală, apelând numărul unic 0264 991.

Polițiștii locali s-au deplasat de urgență în locul respectiv, au preluat fetița și cu sprijinul Poliției Naționale, unde se primise deja un apel pentru dispariția acesteia, au dus micuța rătăcită părinților disperați după cele întâmplate.

Mulțumim doamnelor vânzătoare pentru implicarea de care au dat dovadă și colegilor noștri pentru gestionarea cu succes a situației! Împreună suntem mai puternici!

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Laura · 13:39 07.06.2019
    Buna ziua, cred ca ati gresit titlul "Fetiţă găsită de către Poliţia Locală Câmpia Turzii în timp record". Doamna care a gasit copilul merita toata consideratia si laudele. De fapt dansa a sesizat politia ca l-a gasit. Politia a preluat-o doar. Deci sa nu ii laudam ca nu e cazul aici de fata. Iar in privinta experientei lor....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator