fbpx

Scrie un comentariu

vențel

Eleva Oana Venţel, a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, a câștigat locul I la concurs naţional de folclor ”Flori de Mai ”.


A XVII –a ediţie a festivalului – concurs naţional de folclor ”Flori de Mai ” desfășurat la Bonțida, județul Cluj, în perioada 31 mai – 1 iunie, și-a desemnat câștigătorii. Marele premiu a fost obținut de eleva Oana Venţel din clasa XI –a, a Colegiului Militar din Alba Iulia, informează alba24.ro


Oana este deja cunoscută la nivel naţional pentru vocea sa minunată și pentru aceasta fost o experienţă memorabilă, câştigul fiind pe lângă acest binemeritat premiu, prietenii noi şi amintiri minunate.


Organizată de Consiliul Judeţean Cluj, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, Asociaţia folclorică „Izvoraşul” Cluj-Napoca şi Asociaţia folclorică „Codrişorul” Bonţida, manifestarea artistică destinată elevilor de liceu a reunit 150 de solişti, instrumentişti şi dansatori din patru judeţe – Alba, Suceava, Mureş şi Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator