fbpx

Scrie un comentariu

politia noaptea

În perioada 01 – 02 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi de menţinere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă.

 

Acţiunile desfăşurate pe linia respectării prevederilor Codului Rutier au vizat prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză dar şi respectarea legislaţiei rutiere de către biciclişti, pietoni sau alte categorii de participanţi la traficul rutier. Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 15 E60 pe raza localităților Câmpia Turzii și Luna, jud. Cluj.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 46 de sancţiuni contravenţionale, 33 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, alte 13 fiind aplicate pietonilor, bicicliştilor şi altor categorii de participanţi la trafic pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin. De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier, a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere şi au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator