fbpx

Scrie un comentariu

caz terifiant

Caz terifiant la Turda, în această după-amiază, descoperit în urmă cu puțin timp! La sesizarea unui vecin de la etajul 4 al blocului situat pe Calea Victoriei nr. 124, pompierii au reușit să forțeze intrarea într-un apartament situat la etajul 3, unde existau bănuieli că s-a produs ceva terifiant!

Conform informațiilor furnizate de un vecin, pompierii au descoperit cadavrul unei femei, mamă a unei persoane de sex masculin, cu care locuia în același apartament, cu vârsta cam de 40-45 de ani. Cei doi trăiau împreună, iar oamenii spun că băiatul ar fi avut probleme de natură psihică, însă mama a refuzat să anunțe acest lucru.

Se pare că femeia era decedată de mai mult timp. În momentul în care pompierii au pătruns în apartament, băiatul s-ar fi baricadat într-o altă cameră.

A fost alertată și Poliția, iar la fața locului vor ajunge cu siguranță și cei de la Criminalistică, pentru a stabili condițiile în care femeia a decedat.

În acest moment nu este exclusă nici varianta ca băiatul s-o fi ucis, din motive necunoscute, după care au lăsat-o așa în apartament. Neoficial, vecinii spun că s-ar vorbi și despre sânge găsit pe cadavrul femeii.

TurdaNews a solicitat informații oficiale din partea IPJ Cluj, însă nu ni s-a transmis nicio altă precizare despre acest caz abominabil, până în acest moment.

UPDATE:

Poliția a confirmat informația transmisă în exclusivitate de TurdaNews.

”Femeia decedată are 72 de ani și locuia împreună cu fiul ei, în vârstă de 49 de ani. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a precizat IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator