fbpx

Scrie un comentariu

sarbatoare copilarie turda

În pofida vremii ploioase de afară zeci de copii însoțiți de părinți sau bunici iau parte la activitățile dedicate lor, reunite sub egida „Sărbătoarea Copilăriei”.

Parcul central din Turda s-a transformat într-un tărâm de poveste unde copiii „fac legea” jocurile, concursurile, spectacolele și activitățile de divertisment sunt pe primul plan.

Concret, Primăria Municipiului Turda organizează și în acest an, în perioada 1-2 iunie, un eveniment dedicat copiilor. “Sărbătoarea Copilăriei” de anul acesta vine cu foarte multe surprize și peste 40 de evenimente și activități special dedicate celor mici.

Copiii se vor putea bucura de o atmosferă de poveste, jocuri, concursuri, spectacole, expoziții, parc de distracții și multe premii.

Astăzi de la ora 12 a avut deschiderea oficială a evenimentului, expoziții statice de armament, demonstrații ale poliției și jandarmeriei, mașini off road, prezentarea tehnicii din dotarea pompierilor, poliției locale și naționale au fost alte câteva activități puse la cale de organizatori.

Duminică, copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu două personaje din seria Transformers: Optimus Prime și Bumbelbee! Aceștia vor ajunge mâine la Turda, în jurul orei 12.30, în Parcul Tineretului (Central), fiind aduși de ”mascați” cu o dubă specială. Roboții au fiecare câte 3 metri înălțime și scot sunetele din filmul original!

Tot mâine, de la ora 18:05, la scena amenajată în Parcul Tineretului (Central) va concerta Dorian Popa!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator