fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

cacova

Ploaia a făcut ravagii în întreg județul Cluj, cele mai afectate localități au fost Viișoara, Cacova Ierii, Dej și Feleac .

Ruperea de nori a dus la inudații puternice, atât curțile oamenilor, culturi agricole, poduri și podețe, toate au fost sub ape în urma precipitațiilor abundente căzute într-un interval relativ scurt de timp.

"Viitură în zona Cacova Ierii, cu podeţe rupte şi porţiuni de drum afectate. Intervine detaşamentul Turda cu 1 autospecială şi Garda Băişoara cu 1 autospecială ISU CLUJ", transmit pompierii clujeni.

Clipe cumplite pentru comuna noastră! La apelul primăriei și a consiliului local va cerem o mâna de ajutor tuturor care va puteți răpi puțin din timpul vostru sa formam echipe pentru a intervenții in satele noastre afectate de inundații: Iara, Făgetul Ierii, Cacova Ierii, Surduc, Ocolisel! Va mulțumim anticipat!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de Dariu Eugen Todor, consilier local în Iara.

Și Viișoara a fost grav afectată de ploi, curțile oamenilor au fost inundate, culturile agricole sunt sub ape, iar ploile nu se opresc aici!

Reamintim că Administrația Națională de Meteorlogie a emis un nou avertisment de Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabil și pentru zona noastră, menționând averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie.

De asemenea, sunt prognozate până duminică și inundații pe Arieș, dar și pe alte râuri din județul Cluj.

IMG 2905

Citește și

Avertizare de inundații pe Arieș valabilă până duminică

Imagini video cu inundația de la Viișoara:

Imagini video cu inundația de la Cacova Ierii:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator