fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

echitatie

Zilele trecute s-a desfășurat un spectacol ecvestru în scop caritabil la Centrul de Echitație al Salina Equines , urmat de o degustare de vinuri.

Inițiativa strângerii de fonduri îi aparține medicului Mara Sabău, dermatolog la spitalul municipal din Turda, cea care dorește reabilitarea secției de dermatologie pentru a oferi pacienților condiții cât mai bune de tratament.

„Împreună reabilităm dermatologia turdeană”, eveniment găzduit de Centrul de Echitație Salina Equines s-a bucurat de un real succes, zeci de participanți au fost prezenți la acțiunea caritabilă, fiecare donând suma de 150 de lei pentru scopul enunțat mai sus.

Mă bucur din suflet că există în orașul nostru din ce în ce mai multă implicare din partea cetățenilor și lumea începe să înțeleagă că aportul fiecăruia contează.

Orice acțiune de implicare a cetățenilor este binevenită și vreau să o felicit în mod special pe doamna dr. Mara Sabău pentru inițiativa de a organiza acest eveniment cu sprijinul Salina Equines, pentru modernizarea Compartimentului de Dermatologie al spitalului.

După cum bine știți, până acum s-a reușit renovarea Blocului Alimentar, a Secției de Pediatrie, a Blocului Operator, a fost achiziționată aparatură de ultimă generație, inclusiv un Computer Tomograf nou, s-au făcut renovări la Compartimentul de Primiri Urgențe, s-a asfaltat curtea interioară și s-a amenajat un parc în curtea spitalului. Comparativ cu anul 2015, fondurile alocate Spitalului Municipal de la bugetul local (bunuri/servicii și investiții) au crescut cu aprox. 700% ajungând în anul 2018 la aproape 2.500.000 de lei.

Ne bucurăm că datorită acestui eveniment vom avea și secția de dermatologie modernizată. Vă mulțumesc tuturor! Ne dovediți încă o dată că iubiți acest oraș și vă suntem recunoscători!” transmite primarul Matei Cristian prezent la spectacolul caritabil.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator