fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

SETH

Ediția a patra a Competiției Salina Equines Horse Trophy are loc în perioada 27-30 iunie 2019 la Turda.

 

Una dintre cele mai bine dotate baze ecvestre din sud-estul Europei e pregătită pentru găzduirea celei de-a patra ediții Salina Equines Horse Trophy. Cu investiții de aproximativ 3 milioane de euro și o valoare totală a premiilor acordate în ultimii ani de circa 150.000 de euro, Salina Equines a devenit centrul sportului hipic în Transilvania.

Beneficiind de vecinătatea Salinei Turda și a Podgoriei Crama La Salina, centrul ecvestru atrage anual mii de spectatori transformați în pasionați ai sportului nobil.

Ca la edițiile anterioare, Salina Equines Horse Trophy e organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română. Se alătură, în acest an, prietenii de la Sports Festival, a căror implicare în promovarea importanței sportului în viața noastră rezonează cu valorile Salina Equines.

Pe parcursul desfășurării Salina Equines Horse Trophy publicul va avea acces la zone dedicate copiilor, care vor include plimbări pe ponei pentru cei mici, zone food & drinks ale colegilor de la Sarea-n Bucate și alte surprize aduse de partenerii noștri.

Sponsorii se vor bucura de beneficiile experienței VIP Lounge.

Pe lângă probele spectaculoase din competiție, toți pasionații așteaptă cu nerăbdare show-urile ecvestre.

Celebrul Miron Bococi revine și în acest an, aducând numere noi de dresaj, fiind însoțit de alte nume binecunoscute din dresajul mondial.

Ediția a patra a Competiției Salina Equines Horse Trophy are loc în perioada 27-30 iunie 2019, pe domeniul Salina Equines cu următoarele probe: Probă de obstacole, Probă de ponei, Concurs Voltijă, Concurs și demonstrație de atelaje cu 2 cai.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator