fbpx

Scrie un comentariu

autostrada sebes turda

Lucrările pe Autostrăzii A10 Sebeș-Turda avansează lent, conform unei analize făcute de Asociația Pro Infrastructură.

 

”Luni, 27.05.2019, am vizitat șantierul lotului 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, tronson de 24,25 km executat de grecii de la Aktor.

În continuare, se avansează extrem de lent în special la relocările de utilități și la structurile principale (podurile peste Mureș de la Rădești și Sâncrai și peste căile ferate din preajma nodului rutier Teiuș).

Din fericire, față de 2018 (progres de doar 5% într-un an), constructorul a crescut ritmul de lucru în unele puncte. Terasamentele au ajuns la cota finală pe câțiva kilometri, fiind așternut și balastul stabilizat”, precizează specialiștii API.

În schimb, lucrările la lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeş-Turda au progresat „vizibil” în ultima perioadă, fiind realizate în proporţie la 70%.

Potrivit estimărilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, sectorul de 17 km – care se întinde de la Sebeş, de la intersectia cu Autostrada A1 Sibiu-Deva, până la Alba Iulia – poate fi terminat până la finalul acestui an.

Vremea ploioasă din ultima perioadă a îngreunat activitatea pe şantier, dar termenul nu e pus în pericol, susţin reprezentanţii Direcţiei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator