fbpx

Scrie un comentariu

manastirea dumnbrava

CNAIR pregăteşte amenajarea unui nod rutier în valoare de aproape 7 milioane euro pe tronsonul de autostradă A10 Sebeş-Turda dat în folosinţă, în apropierea mănăstirii Dumbrava.

Compania motivează că ieșirea la autostradă va fi utilă pentru accesul pelerinilor care vizitează anual obiectivul, dar şi navetiştilor din zonă. 


Proiectul “Amenajare nod rutier intre autostrada A10, km 59+500 si DC 85, in dreptul localitatii Dumbrava”, propus a fi amplasat în localitatea Dumbrava, comuna Unirea, intravilan, a fost prezentat Agenţiei pentru Protecţia Mediului în 10 mai, în vederea obţinerii acordului de mediu. Investiţia este de 32.430.309 lei (aproape 7 milioane euro), iar proiectant este DRDP Cluj.


Proiectul constă în realizarea unui nod rutier între A10 Sebeş-Turda şi DC 85 ce leagă localitatea Dumbrava de DN1. În prezent, drumul comunal supratraversează autostrada.


Se vor realiza patru benzi de intrare-ieşire de pe autostradă şi două sensuri giratorii, amplasate de o parte şi de alta a autostrăzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator