fbpx

1 Comentariu

noduri rutiere

Deși ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat în nenumărate rânduri că Lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda va fi finalizat și deschis circulației rutiere până la finalul anului 2019, este evident, așa cum se prezintă acum siutuația în șantier, că acest lucru este improbabil, ca să nu spunem imposibil.Principala problemă de pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda o reprezintă cele 3 noduri rutiere: Sebeș, Alba Iulia – Sud și Alba Iulia – Nord, adevărate ”Noduri Gordiene” pentru antreprenorul Pizzarotti, scrie Ziarul Unirea.

Nodul rutier Sebeș. Progresul la acest nod, adevărată ”autostradă în autostradă”, întrucât include 14,5 km de bretele, este foarte lent, mobilizarea antreprenorului fiind insuficientă. Practic încă nu au fost făcute forajele la viitorul pod peste râul Sebeș și nici la supratraversarea A1 pe breteaua Alba Iulia – Sebeș – Sibiu. În ultima săptămână s-au ridicat doi stâlpi pentru relocarea rețelei de înaltă tensiune.


De asemenea, lucrările la nodul rutier Alba Iulia Sud, aflat în apropierea viaductului de peste râul Mureș, s-au împotmolit într-o groapă de gunoi ”fantomă” mai titreazză sursa citată, iar la nodul rutier Alba Iulia Nord lucrările nu mai avansează într-un ritm susținut.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Tudor Baciu · 13:16 22.05.2019
    Razvan Cuc, un alt NIMIC, marca 3 trandafiri. #ROnimic, asa ar trebui sa fie numele tarii asteia. Octombrie 2016 inca nu a sosit si e normal sa nu fie gata. Am calculat cat timp suplimentar am stat in trafic (cu aproximatie) din cauza lipsei de infrastructura: 250 de zile!!! Cine imi da timpul asta inapoi? Mai au tupeul sa ceară taxa de drum! Uitați-vă pe google map sa vedeti diferențe intre ce avem noi si ce au vecinii nostri, e de la Zero la Infinit!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator