m install
petlinii
nello construct

Festivalul Peștelui de la Câmpia Turzii s-a încheiat cu o seară de concerte rock (VIDEO)

floris

Ediția a II-a a Festivalului Peștelui de la Câmpia Turzii s-a încheiat aseară cu concertele formațiilor rock care au fost anunțate pe scena amplasată în zona de agrement ”La Trei Lacuri”, administrată de Primărie.

 

Pe scenă au urcat formația locală Pro Rock, cunoscuta trupă Cargo și sărbătoriții serii, cei de la Compact B (din a cărui componență face parte și ”megastarul” Leluț Vasilescu, cetățean de onoare al municipiului Câmpia Turzii), care au aniversat 40 de ani de carieră muzicală.

Organizatorii festivalului susțin că și-au atins ținta, respectiv aceea de a promova zona de agrement ”La Trei Lacuri”, fiind văzute mașini cu numere inclusiv din județe limitrofe (și nu numai).

”Fie că vorbim despre cea restrânsă sau despre cea extinsă, întotdeauna este o plăcere să te întâlnești și să petreci momente de neuitat, alături de familie, la un grătar, la un pește prăjit sau în fața unui pahar de bere rece.

Așadar, Festivalul Peștelui – festivalul familiilor din Câmpia Turzii le va oferi cetățenilor noștri acest prilej, cu un program dedicat oamenilor de toate vârstele”, spuneau organizatorii, înaintea acestui festival.

Pe durata acestui festival, a existat un concurs de pescuit pentru juniori și seniori, demonstrații și degustări de produse pescărești, dar și grătare și ceaune cu alte tipuri de mâncăruri (mititei, carne prăjită, cârnați prăjiți etc).

”Lumea trebuie să înțeleagă că dacă avem o asemenea bogăție naturală aici, trebuie s-o fructificăm. Iar un astfel de festival, cum este Festivalul Peștelui, promovează zona noastră și lumea va veni”, a spus primarul Dorin Lojigan, care a anunțat de pe acum că ediția de anul viitor va fi de o anvergură mai mare decât cea din acest an.

Administrația locală are un proiect depus pentru finanțare europeană, care vizează transformarea totală a zonei într-un loc de agrement cu adevărat spectaculos, care poate deveni și un centru de atracție turistică. Valoarea totală a proiectului este de circa 7 milioane de euro, iar dorința de a realiza această investiție este foarte mare, în condițiile în care administrația locală s-a arătat dispusă să contribuie cu fonduri proprii de 1,7 milioane de euro.

Citește și:

Vezi cum va arăta zona de agrement ”La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii, dacă se obține finanțarea europeană! (VIDEO)

Vezi mai jos un scurt videoreportaj făcut la concertele serii:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: