fbpx

Scrie un comentariu

foto cros

Sute de persoane au alergat sâmbătă pentru cei care nu pot alerga, în cadrul crosului umanitar organizat de Asociația Camera de Sus, în parteneriat cu Primăria Turda.

Turdenii au demonstrat încă o dată că au un simț civic extraordinar, iar gestul lor va aduce o mare bucurie copiilor din cadrul Centrului de recuperare psiho-neuro-motorie pentru copii cu handicap „Sf. Irina” Turda și sportivilor din cadrul Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap Locomotor „Oameni pentru Oameni” Turda. Este atât de important să dăruim și să ne implicăm!

Felicitări tuturor, participanților și organizatorilor!” transmite primarul Matei Cristian.

Reamintim că sâmbătă la Turda peste 200 de copii și adulți, tineri și vârstnici au luat startul în cadrul crosului umanitar desfășurat în centrul orasului.

Banii adunați în urma crosului umanitar, proveniți din taxele de participare și sponsorizări, vor contribui la amenajarea unui traseu terapeutic multisenzorial lângă clădirea centrului Sf. Irina, la lucrări de reparații și reamenajare a parcului pentru copiii cu dizabilități din curtea centrului Sf. Irina și vor acoperi bugetul necesar pentru ca sportivii clubului Oameni pentru Oameni să poată participa la concursurile naționale destinate persoanelor cu handicap în acest an.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator