fbpx

Scrie un comentariu

ambulanta transport2

Trei fetiţe din localitatea bistriţeană Coşbuc, cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani, au ajuns în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică la Cluj-Napoca, după ce au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică şi ulterior li s-a făcut rău.


Acum, una dintre fetițe este în comă, soluția chimică toxică afectându-i creierul.


Conform declarațiilor mamei, femeii i-a fost teamă că cele trei fetițe au luat păduchi de la şcoală şi s-a gândit că o soluţie împotriva căpuşelor la animale ar rezolva problema. „Am folosit nişte soluţie, am făcut-o cu apă, am crezut că nu o fac prea tare, ele se tot scărpinau pe cap. Cea care e mai rău, imediat a venit şi mi-a spus că o doare în piept, că îi este rău. Mi-am dat seama că nu e bine, am spălat-o, după aceea am trezit-o şi pe cea mică”, a declarat mama, potrivit observatortv.ro.


Astfel, după ce fetițele au început să se simtă din ce în ce mai rău, mama a apelat la 112, însă salvatorii nu au putut ajunge până la casa familiei din cauza drumului impracticabil. Părinții au fost nevoiți să-și care fetițele în brațe preț de circa 3 km, până în sat.

Citește și: Fetițe aduse în stare gravă la Cluj după ce au fost spălate pe cap cu o soluție chimică neidentificată!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator